GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND

Buitenkeukens

Gran Canaria

Gran Canaria

Vanaf    1.659,00

SKU: N/A Category:

Beschrijving

Buitenkeuken Gran Canaria

Buitenkeuken “Gran Canaria” is gemaakt van het mooie, kwalitatieve en duurzame Douglas hout. Deze Buitenkeuken is uiteraard glad en splintervrij en heeft geen enkele schroef in het zicht.

De zij- en achterzijde van het meubel zijn standaard voorzien van mes- en groef planken, waardoor het meubel niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook kierloos blijft bij eventuele werking van het hout.

De Buitenkeuken is voorzien van een deel keramisch en een deel houten werkblad. Het heeft 2 deurtjes met daarachter een stevige legplank, hier is het dus mogelijk spullen in op te bergen. De deurtjes zijn standaard voorzien van zwart RVS hang- en sluitwerk. Daarnaast is het meubel voorzien van gelagerde zwenkwielen, waarvan geremd aan de voorzijde.

Tot slot is Buitenkeuken “Gran Canaria” uitgerust met een zwarte horeca koelkast (71 liter inhoud, geïntegreerde led verlichting en 2 jaar garantie), een gaskookplaat met 2 kookzones, een zwarte spoelbak en een zwarte keukenkraan.

Gaskookplaat

De Wiggo gaskookplaat heeft een krachtige wokbrander, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een stijlvol zwart ontwerp. Deze gaskookplaat heeft een elektronische vonkontsteking, waarmee je met een draai aan de knop de gaspit kan aanzetten. Dankzij de thermokoppel beveiliging wordt de gastoevoer afgesloten zodra de vlam uit is: geen vlam geen gas.

 

Plug & Play

 

Je kunt deze gaskookplaat aansluiten op een normaal stopcontact. De gaskookplaat dient uiteraard te worden aangesloten op het gasnet of op een fles butaan.

 

Garantie

 

Wiggo ontwikkeld zijn producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. De vaste fabrieksgarantie is dan ook vastgesteld op 2 jaar.

Zwarte spoelbak en zwarte Keukenkraan

Fraai & praktisch design
Bij een mooie keuken hoort een luxe spoelbak. Een spoelbak moet vooral ook praktisch zijn.
Etensresten die vaak in de hoeken achterblijven maken bij deze spoelbak geen kans.
De innovatieve oplossing zorgt ervoor dat deze zeer gemakkelijk zijn weg te spoelen. Dankzij de CleanStar Plus® coating blijft de spoelbak altijd mooi.

 

De Lomazoo keukenkraan heeft een premium zwarte finish, waterbesparende functies én 3 jaar garantie. De meest geschikte kraan voor elk type keuken.

 

LNS® Technology – krassen maken geen kans
De aangebrachte Lomazoo coating zorgt ervoor dat de spoelbak extreem krasbestendig is. De spoelbak wordt standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Extra opties

Het is mogelijk het meubel te behandelen met een beits (wij beitsen het meubel 2x voor een goede dekking en bescherming). Vanwege het feit dat hout een natuurlijk en werkend product is en gevoelig is voor weersinvloeden zal dit door ons altijd worden geadviseerd. Hiermee beschermt u het meubel en kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Klik hier voor voorbeelden van de diverse kleuren beits.

 

Tevens is het mogelijk om een verticale stekkerdoos en/of zeeppomp bij uw Buitenkeuken aan te schaffen, welke zal worden geïntegreerd in het houten werkblad. Zie de product foto’s voor het voorbeeld.

 

Daarnaast is het mogelijk een op maat gemaakte afdekhoes bij de Buitenkeuken te bestellen. De afdekhoes zorgt er voor dat uw meubel als zowel uw apparatuur goed beschermd zal worden tegen de welbekende weersinvloeden. Aangezien hout een werkend product is adviseren wij dan ook het meubel niet onafgedekt buiten te zetten. De afdekhoes is professioneel gemaakt en is van 1e kwaliteit, deze is dan ook UV bestendig, Schimmelproef, waterdicht en kleurvast.

Andere indeling

Wanneer u een andere indeling wenst van het meubel (bijvoorbeeld in spiegelbeeld) kunt u dit aangeven in de vrije notitie tijdens het bestelproces. Uiteraard kunt u dit ook doorgeven via een mail of berichtje.

Aanvullende wensen

Wanneer u aanvullende wensen heeft of bijvoorbeeld een andere maatvoering wenst is dat uiteraard allemaal mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor een maatwerk offerte.

De standaard afmeting van deze buitenkeuken is:

180 cm breed
60 cm diep
90 cm hoog (vanaf de grond)

Levertijd: 2 tot 3 weken (kan door onvoorziene omstandigheden wat langer zijn)

Extra informatie

Behandeling

Naturel, Grey wash, White wash, Zwart, Lichtbruin, Donkerbruin, Geen

Verticale stekkerdoos

Ja, Nee

Zeeppomp

Ja, Nee

Afdekhoes

Ja, Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gran Canaria” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12345

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Quick links

Vrijblijvende offerte aanvragen

    pijl buitenkeukenspecialist

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.