GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND

Buitenkeuken Girona
OVER MIJ

Passie voor het vak

Debuitenkeukenspecialist.nl is een jong en energiek bedrijf, en is ontstaan vanuit uit de hand gelopen hobby’s. Liefde voor houtbewerking en het bereiden van een mooi stukje vlees of vis op de Buitenkeuken. Het genieten is dan ook compleet als dit samen kan met vrienden en familie.

Eigenlijk heb ik (Theo Bootsman) geprobeerd van mijn hobby’s en passie mijn werk te maken. Hoe mooi is het dat het is gelukt! Ik haal dan ook iedere dag heel veel voldoening uit het maken van de bestelde Buitenkeukens. Met mijn Volendamse mentaliteit is het leveren van kwaliteit een standaard en staat betrouwbaarheid bij mij voorop.

Theo Bootsman
Houten BBQ Tafel

De voldoening is dan ook helemaal compleet als ik de Buitenkeuken persoonlijk kom afleveren en de klant blij en tevreden is. Omdat u de Buitenkeuken rechtstreeks koopt bij de producent/bouwer is het contact direct en persoonlijk. Hierdoor is maatwerk altijd mogelijk. Wilt u meer weten over mij? Stuur dan een berichtje.

Vakman

Kees S

Theo heeft een super mooie BBQ tafel voor ons gemaakt. Van alle gemakken voorzien. Goede kwaliteit en snelle levering! Vakman!

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Quick links

Vrijblijvende offerte aanvragen

    pijl buitenkeukenspecialist

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.